Sandwichpaneler i standard størrelser til attraktive priser!

Fibercon kan effektivt producere sandwich paneler i en række dimensioner, der passer til de mest gængse behov.
Vores sandwich paneler er lavet med en XPS (ekstruderet polystyren) kerne og glasfiber laminat, der limes sammen med en isocyanat baseret 2 komponent lim.
Det giver en meget let, isolerende og stiv konstruktion, som kan anvendes på en lang række områder hvor det er nødvendigt at erstatte et tungere materiale. Samtidig er sandwich panelet meget slidstærkt og kræver minimalt vedligehold.

standard sortiment for sandwich paneler

LængdeBreddeLaminat tykkelseKerne tykkelseTotal tykkelse
3100 mm3500 mm1,5 mm21,5 mm25 mm
3100 mm3500 mm1,5 mm26,5 mm30 mm
3100 mm3500 mm1,5 mm36,5 mm40 mm

Send dine data til os, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Om sandwichpaneler generelt

I sagens natur, er det et sammenlagt produkt, hvor der vil være synlige ”buler” og linjer i overfladen, da der er samlinger mellem pladerne, lim imellem kerne og laminat samt spor efter vakuum limning. Vi leverer den bedst mulige kvalitet, men det vil altid være sådan at der ved fremstilling under vakuum vil være mulighed for mindre udsving i kvaliteten. Endvidere kan der også være små ”pinholes” i laminaterne, da det er overfladebehandlet glasfiber. Vores plader kan også have en mindre grad af udbøjning, hvilket er helt normalt for en sammenlimet konstruktion. Vi tillader op til 2 graders udbøjning over den samlede flade.

Har du brug for andre størrelser end de standard størrelser vi tilbyder, kan vi altid lave en kundetilpasset løsning, hvor vi kan arbejde med indlæg af træ, aluminium, stål, elrør, ledningsudtag samt andre typer af laminater, aluminiums frontplader mv. Vi kan lave plader helt op til 14X3,8 meter med alle tænkelige udfræsninger i sandwichpanelerne.